Контакт: +389.70.376643 | +389.2.6092191
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата

Традиција и Искуство

За ГарденСпаВо вашата потрага по бизнис и социјални (но и хедонистички) обврски и желби, кај нас ќе откриете како културата и традицијата совршено се испреплетуваат со современиот живот. Следете го патот на виното!

Ова е во содејство на концептот на Хотел Гарден Спа за промовирање на најдоброто од нашата стара виноградска култура и модерните трендови на нашето време.

Со самото спомнување на термините спа и козметика, често помислуваме на најкраткиот пристап до природата во секојдневниот живот. Директната поврзаност на Хотел Гарден Спа со познатиот лондонски бренд Гарден Спа козметички салони, гордо ни дава можност да ви го понудиме чувството на најсовремените методи на третмани за кожата и за грижата за здраво телото.

Не размислувајте дали да ја искористите шансата да го пробате овој уникатен метод (топли легла, неколку видови масажи) со помош на нашиот тим од специјалисти и најдобро обучени козметичари, за третмани со врвна и целосно природна козметика на база на грозјето и виното.

Во нашиот вински клуб секојдневно и за викенди се одржуваат презентации на специјални селекции на вина од признатата македонска винарија Попова Кула, и тука можете да ги доживеете милениумите историја и традиција во врвните богати вина од овој регион, кој е осончан преку целата година.

Добредојдовте во Хотел Гарден Спа. Следете го патот на виното!

home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389.70.376643 | +389.2.6092191 | +389.2.6092192
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© Garden Spa Hotel. All rights reserved