Контакт: +389 (2) 609 21 91 | +389 (78) 286 406 (и Viber)
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата
 • ГарденСпа Бутик Хотел
 • ГарденСпа Бутик Хотел
 • ГарденСпа Бутик Хотел
 • ГарденСпа Бутик Хотел
 • ГарденСпа Бутик Хотел
 • ГарденСпа Бутик Хотел
 • ГарденСпа понуди
  ГарденСпа понуди
 • Погледнете ги собите
  Погледнете ги собите
 • Rent a Car
  РЕНТ А КАР
 • Направете резервација
  Направете резервација

Добредојдовте во нашиот хотел

Гарден Спа бутик хотел е лоциран во центарот на Скопје, динамичната престолнина на Република Македонија, и во подножјето на планината Водно. Во нашиот бутик хотел ќе најдете пријатно и мирно ќоше за вашиот удобен престој. Ви нудиме неспоредлив избор на некои од најпосакуваните вредности денес: чувството на спокојство, несовладливото здравје и вкусот на раскошноста.

Транспорт од аеродром вклучен во цената

Со секоја резервација, транспортот од Аеродром „Александар Велики“ Скопје (еден правец) е вклучен во цената. Нема потреба да размислувате како ќе стигнете до нашиот хотел. Ние брзо и професионално ќе се погрижиме вас и вашиот багаж удобно да ве превземеме и одвеземе до нашиот бутик хотел. Патувајте безгрижно!

home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92 ; +389 (78) 286 406 (и Viber)
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© 2014 GardenSpa Hotel. All rights reserved