Contact: +389.70.376643 | +389.2.6092191
st. Lerinska 2, 1000 Skopje, See the map

Следете го патот на виното

Земете здив од напорното секојдневие и поминете четири дена во Гарден Спа бутик хотелот и со нашите пријатели на исконскиот македонски „Пат на виното“ низ тиквешијата и во струмичко.

Патот на виното

Три ноќевања со појадок, посета на најдобрите и најуспешни македонски винарии, и дегустација на врвни вина и локални гастрономски и традиционални специјалитети. И единствена шанса да ги користите содржините на нашиот вински спа центар во новиот хотел Гарден спа, кој е единствен во регионот.

home bottom banner wine
GardenSpa
GardenSpa Boutique Hotel
st. Lerinska 2, 1000 Skopje, Macedonia
Phone: +389.70.376643 | +389.2.6092191 | +389.2.6092192
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© Garden Spa Hotel. All rights reserved