Контакт: +389 (2) 609 21 91 | +389 (78) 286 406 (и Viber)
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата
header-rezervacija

Испратете барање за резервација

Со оваа форма се реализира барање за резервација.
За потврда на резервацијата ќе бидете контактирани од нашиот агент. Ви благодариме!

Период на престој

Invalid Input


Invalid Input
Изберете гип на соба

Invalid Input
Број на луѓе

Invalid Input
Специфични барања

Invalid Input
Име и презиме

Invalid Input
Телефон

Invalid Input
E-mail

Invalid Inputhome bottom banner wine
NEWSLETTER
  1. Погрешно внесена Email адреса
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92 ; +389 (78) 286 406 (и Viber)
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© 2014 GardenSpa Hotel. All rights reserved